Kelas Blog Paling Power Dalam Sejarah

Hari ini kelas power paling bersejarah yang saya pernah ajar, tak sangka, kami akan team up dengan cikgu nurul dan semua adik beradik supermoms yang lain untuk bergabung meletup menjayakan kelas blog ni, walaupun masa  tulis ini, kelas tengah berlangsung. Nampaknya suasana meriah dengan kehadiran ramai geng geng supermom yang datang melaka,  cheras, klang, seremban, gopeng,ipoh, manjung dan kuching.
kelas blog paling power
aksi menipu peserta kelas blog

Antara initpati penting dalam kelas blog tadi ialah KUASA PENUH yang ada pada sesebuah blog, jadi, bila ada blog, kita nak letak apa boleh, nak letak muka adik ipar najib pun boleh. So kat sini, nak letak bunga bunga, taman, atau gambar songkok warna warni adalah pilihan kita. Kalau facebook, mark zukerberg yang kawal semua algortihm tuh.

Oklah tu sahaja untuk sesi  pagi, petang ni sambung kelas lebih mantap lagi, iaitu kelas menulis karangan blog dan sedikit teknik penggunaan keyword SEO. Ok bye !!!!

17 comments on “Kelas Blog Paling Power Dalam SejarahAdd yours →

  1. Seumur hidup, ini la klas blog yg paling best & happening.. tenaga pengajar yg didatangkan khas dr sek 8 shah alam iaitu En. Faiz Saaid ternyata x mengecewakan sehinggakan ada peserta yg nmpaknya xnk balik walaupon klas dh tamat sbb terpukau dgn skil edit sidebar butterfly yg ditunjukkan beliau..

  2. walaupun ramai yang cancel utk hadir disaat akhir…disebabkan beberapa kekangan yang tak dpt dielakkan…tapi kelas blog dapat berlangsung dengan sangat baik sekali! best sangat semalam…kelas yg sgt santai..tapi banyak sangat ilmu yg kami perolehi…thank u faiz n ainul….really appreciate it…

  3. Kelas ni mmg terbaik lah..blog secara tidak langsung ter 'branding' menjadi lebih menarik dan wow…dari masa ke semasa akan perbaik dan bertindak atas segala ilmu di serap smlm. tak guna attend kelas amik note tapi tiada TINDAKAN…yer dok??? Jom bertindak skrg..next aim pageviews 1000+++

  4. Terima kasih atas tunjuk ajar. Macam tak cukup je.. nak lagi kelas. Terpaksa balik awal sebab tumpang orang. Kalau boleh nak tunggu lagi. Kalau ada kelas lagi jangan lupa jemput. "The more you give, the more you get"….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge