Kematian Facebook Page

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ?
ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ?
tapi buka statistik, tengok Talk About This
ohhh tidak,
dulu pun suatu ketika,
page Diet Diet Sihat pun macam nih,
tapi….
abam tersedar ….
mesti ada cara nak hidupkan kembali…..
kalau rasa fan page korang banyak likers,
tapi bebaru ni rasa MATI, kena HIDUPKAN BALIK
sayang wooo,
macam mana nak hidupkan ?

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has One Comment

  1. New Diet Taps into Revolutionary Plan to Help Dieters Lose 12-23 Pounds within Only 21 Days!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu