Kenapa Bisnes Tone Wow ?

Kenapa Bisnes Tone Wow ?

KENAPA ANDA MESTI PILIH BISNES TONE WOW?

1. Kekuatan Syarikat – Tone Wow (www.tonewow.net) dibawakan oleh Tone Group (www.tonegroup.net) yang telah berpengalaman lebih 10 tahun dalam pasaran bisnes telekomunikasi. Ditubuhkan pada tahun 2009 dengan matlamat memberi perkhidmatan telekomunikasi yang teguh dan mesra pengguna dengan harga yang berpatutan dengan model perniagaan yang membolehkan pengguna mencapai kestabilan kewangan. Tone Group memang lain dari yang lain.

Tone Group telah menerima berbagai pencapaian dan persijilan.
Telah dianugerahkan Sijil Patuh Shariah – Amanie Advisors Sdn Bhd (Shariah Advisors) sejak 2017. Telah dianugerahkan ‘Anugerah Majikan Terbaik 2016’ (Sri Petaling) oleh KSWP. Telah mencipta rekod baru kebangsaan – Rekod Malaysia 2016. Telah menerima lesen Application Service Provider (ASP) daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sejak 2016.
Rujukan : http://tonegroup.net/certification

2. Kekuatan Produk – Simkad adalah keperluan untuk semua hp dan hp kini adalah keperluan setiap manusia. Bersifat kalis ekonomi dan bencana. Manusia tetap akan guna hp di saat ekonomi tengah merudum atau di saat bencana sedang tiba.

Contoh, di saat dunia dilanda covid 19, kebanyakkan syarikat mengalami kejatuhan dalam bisnes, tapi bisnes Tone Wow menaik di luar jangkaan kerana manusia tetap menggunakan hp ketika berada dalam perintah kawalan pergerakkan.

3. Kekuatan Pelan Pemasaran – Modal yang rendah semua orang mampu. Setiap pengguna automatik layak jadi ejen tanpa perlu keluarkan modal baru. Pelan pamasaran yang adil dan bijak serta logik boleh dicapai. Mudah dan menguntungkan.

4. Kekuatan Sistem, Strategi, Elmu dan Pemimpin – Setiap ahli diberi elmu dan sokongan oleh barisan pemimpin-pemimpin dalam Tone Wow. Sistem mentor menti dalam group-group wasap, telegram dan fesbuk memudahkan ahli untuk belajar walau di mana saja mereka berada. Sistem strategi yang terbukti berkesan juga membantu setiap ahli Tone Wow berjaya menjana pendapatan dalam bisnes ini dengan mudah. Just follow the system.

5. Kekuatan ANDA sendiri – Anda guna hp. Orang sekeliling anda juga guna hp. Anda perlu pilih untuk menggunakan hp dengan jimat dan untung. Kemudian mula guna hp dengan percuma dan seterusnya terima income 4-5 angka setiap bulan. Anda boleh jadikan bisnes Tone Wow ini sebagai legasi bisnes keluarga anda. Bisnes yang anda boleh warisi dari satu keturunan ke satu keturunan.

Ikuti penerangan lanjut TONEWOW di website ini..
Anda boleh guna hp dengan jimat, untung dan boleh buat duit setiap bulan tanpa henti walaupun anda duduk di rumah sahaja. Klik www.projekbuatduit.com/nasir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat