FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Kenapa Yahudi Menguasai DUNIA ?

Kenapa Yahudi Menguasai DUNIA ?

KNOWLEDGE IS POWER
Sapa pernah dengar bwnda nih ? Oh sebelum tuh tahniah semua sebab bonus hangpa semua dah masuk. Tahniah kepada yang berjaya target bonus, capai target.

Alhamdulillah kami dah hampir 4 tahun dengan bisnes, satu USIA yang muda lagi berbanding dengan orang main. Tapi ada satu benda kami tahu, sepanjang kami buat bisnes, rahsia bertahan yang paling bermotivasi, but kami terus kekal ialah ILMU, ia KNOWLWDGE.

YAHUDI POWER
Ingat kita no bukan tahap artist, tahap nasi lemak Anak dara, bukannya ahli politik. Tapu korang tahu tak, YAHUDI menguasai dunia sebab diorang yang pegang semua kunci KNOWLEDGE dalam dunia ni, semuanya dengan knowledge OK ? So keep on sharing sharing sharing sharing…..sampai muntah demam, tuh je rahsia nak dpt SALES.

2 thoughts on “Kenapa Yahudi Menguasai DUNIA ?

Leave a Reply

Open chat