FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

KFC, nana, munagangga

KFC, nana, munagangga

October 26, 2008 at 12:10 PM
Hari sabtu 25/10/2008

Pada tengah hari ini, saya ikut kawan saya , en abg grg, en adi, ke taman U. Kami berjumpa kawan lama en. tepon. So haritu en tepon belanja kami makan KFC, perg bestlah, haritu dah kebuluran, huhuhu. Lepas tu melepak kat cytron, dan cytech.

Petang tu saya melepak kat cc dolphin, hampeh btul kalini, upload video kat youtube lambat gile.
Pastu kena balik ke pusat ko q, ada soundcheck untuk malam pancawarna. Sempat juga jamming ngan en syed munagangga. Kasi layan blues campur tabla, halamak bestlah.

Petang pada pukul 6, saya di jemput cik Nana cik payung kembang melambung ke rumahnya, ada open house. Ada wati, irr, dan kengkawannya yang lain. Dah lama tak jumpa nana, wati, irr dan lain lain. Sempat juga berjumpa dengan panjang dan adik yazid.

nana, saya dan irr. tima kasih ajak saya yang pemalu ni

Masa dah sampai 8 setengah, nana menghantar saya balik ke pusat ko q, yeah persembahan akan dimulakan selepas rangkap pantun. Kali ini, persembahan main dua lagu, penyapu dan makcik gerai dan malam 16. En syed munagangga memberi saya serban kasi saya pakai masa show, perg memang klakar habis, selamba je. Selepas tu, saya sempat makan nasi tomato dan balik ke kolej jalan kaki.
Tima kasih skem, ajak saya perform dan bagi saya makan

Kesimpulannya, haritu memang tak buat keje langsung, thanks to nana cik payung, yang sudi menghantar dan menjemput saya.

Leave a Reply

Open chat