Khasiat Ikan dan Omega Guard Shaklee

Dapat juga buat lagi satu video terbaru, vlog Ainul Mustafa HD yang bertajuk Khasiat Ikan dan Omega Guard Shaklee. hahah, sempoi je video ni, sementara nak buat betul betul, dapat juga mengumpulkan bahan-bahan untuk diisikan dalam video ini. So video ni, bolehlah korang tahu serba sedikit tentang Omega Guard Shaklee yang memang menjadi pilihan ramai orang di Malaysia ni

omega, guard,shaklee,esp,terbaik,kurus,mantap,
Omega Guard dan ESP Shaklee

Omega dan Megatron

Hahaha, first entry dulu dulu nak bikin gempak, omega dengan megatron, tapi takda kaitan pun last-last, tapi korang boleh baca manfaat Omega guard di sini, ternyata masa tu aku terus copy gambar dari facebook Sihat Cergas aku tuh. Ok takpa, kalau nak banyak info lagi, cuba baca entry tuh, mana tahu anda minat nak berkawan dengan saya, hehehe.

Khasiat Ikan

Oklah bulan 2 haritu ada promosi Omega Guard, memang bulan yang cemerlang, korang tahukan beberapa sebab aku senaraikan untuk korang makan ikan. So, time tu, aku dengan selambanya ambil gambar bapak aku yang sedang berkebun. Takpa, nasib baik bapak aku spoting habis, hehee, lain kali minta abah jadi jurucakap lagi.

Testimoni

Yang ni korang boleh refer testimoni yang popular tuh, ada kat ruangan kanan blog ni. Hoo, memang sempoilah, kalau digandingkan dengan ESP, macam macam boleh, masa preggy boleh, masa pantang pun bagus, so memang terbaik ESP + Omega Guard

Vlog Ainul 

Oklah , setelah sekian lama rekod testimonial, akhirnya, siaplah juga video yang ditunggu oleh aku sorang je. Tapi thanks tu mommy yang shoot video bella ambil omega, dan juga Puan Zainora yang sudi membenarkan aku ambil video Affan makan omega. oklah , sehingga kita bertemu lagi di episod akan datang dalam siri Vlog Ainul Mustafa HD. Bye !!!

0 comments on “Khasiat Ikan dan Omega Guard ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge