FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Kisah Benar Daging Harimau Menangis

Kisah Benar Daging Harimau Menangis

“AIR MATA MENGALIR SBB DAGING HARIMAU MENANGIS!” kisah benar

“Resipi Daging Harimau Menangis dari ticer su ni buat kita mengalirkan air mata sebab anak-anak dan En Suami cakap sedap dan padu”…

Itu lah luahan seorang student PJJ Thai Authentic Vol 2, kelas PJJ Kak Su, mengalir air mata bukan sebab pedas tapi gembira bila anak-anak, terutama nya SUAMI memuji masakan beliau… (boleh tengok gambar testimoni di bawah).

Kaksue ajar sendiri cara nak buat bahan perapan dan kaksue tunjukkan dalam video cara nak buat. Boleh ulang-ulang tengok.

Nak pilih jenis daging pun kak sue akan share. Cara buat sos pun tentu lah ada sekali.. Kalau tak de sos, maka tak lengkap la menu daging harimau menangis ni…

Resipi Daging Harimau Menangis ni Kak Sue ajar dalam Kelas Online Thai Authentic Vol 2. Yuran untuk sertai kelas online RM35 sahaja, korang akan dapat 5 resepi utama dan 2 resipi percuma.

kalau korang serius nak bongkar kesedapan daging harimau menangis ni, whatsapp dgn team sales ticer su sekarang.

JOM CONTACT TEAM KAKSUE

Klik LINK ini untuk terus Whatsapp Team Kak Sue

https://thaifoodvol2.wasap.my

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat