Komen Status Facebook Baru Engagement Naik

Komen Status Facebook Baru Engagement Naik

Baru perasan skarang fb dah tukar rule erk, kalau dulu, kita like status kawan kita, bermakna kawan2 yang lain pun boleh nampak status tu,tapi skarang tak lagi. abam mark dah tukar rule. bila kita komen baru kawan2 lain boleh nampak status tu, klu like jer tak ada makna, huhuuu.

jom lah kita support kengkawan kita yg buat bisnes on9, tak komen pm, komen up pun jadi lah, kalau tak pun belanja lah icon comel2 skit bagi ramai lagi yang boleh nampak status kawan kita tu.

saya komen status awak, awak komen status saya. tak susah pun.giiteewwwww

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat