FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Konsisten Dalam Bisnes

Konsisten Dalam Bisnes

“Aku rasa aku tak boleh buat…”.
“Aku rasa aku tak yakin… ”
“Aku rasa aku tak mampu…”.
“Aku rasa aku nak ubah hidup tapi…”
Setiap orang pasti akan diuji dengan 1001 masalah.
Selalu dihantui dengan suara-suara seperti
“Aku rasa..aku..rasa…rasa aku…” ?
Selagi you main rasa-rasa je selagi itu lah hidup you akan dihimpit dengan perasaan you yang lemah, lesu dan lembik
Ingat, orang business ni memang kena hati kuattt, hati kental.
You rasa boleh ke berjaya kalau you sendiri tak konsisten dalam bisnes? Konsisten dalam bisnes sangat penting kalau you bercita-cita nak grow dan expand bisnes you.
Percayalah, ramai orang yang awal-awal je bersemangat nak ubah, nak buat itu ini, akhirnya nanti separuh jalan je buat.
Ingat, you hilang fokus akan hilang juga kejayaan dalam diri you. Jadi nak berjaya dalam bisnes
‘Consistency is the Key!’
Boleh ke boleh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat