FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

KONSPIRASI BLOG : Hadhatina JELES ?

KONSPIRASI BLOG : Hadhatina JELES  ?

hahaha, satu konspirasi yang paling gempak selain MH370, ialah kejelesan yang tak pasti sama ada dia ditulis sendiri oleh mami HADHATINA atau orang lain yang tulis, tapi anda boleh lihat sendiri, semuanya gara gara kelas blog, mami saya jeles bangat, apa kena ni ? Kenapa boleh jadi begini ? Adui, saya sendiri jadi pening kepala jap, jadi memikirkan konspirasi jeles ni, boleh lah dihuraikan seperti di bawah !!!

10 Kemungkinan Hadhatina MKB JelesĀ 
Hahaha, ini adalah beberapa faktor yang saya rasa amat penting dan perlu diselidiki kalau tak nanti boleh melarat, bahaya ni bagi seorang yang bergelar Presidential Master, oklah, jom tengok 10 kemungkinan ni, ada sebab dalam kelas blog tu Hadhatina MKB Jeles,

Jeles sebab tak dapat join kelas yang begitu hebat sampai kak mia pun kata best
Jeles sebab roti jala kuah durian dah sejuk
Jeles sebab tak dapat minum air milo
Jeles sebab tengok carpet merah yang indah lagiĀ 
Jeles sebab blog dia pun tak mobile friendly
Jeles sebab kena kerja kat ofis Menara U hari ahad
Jeles sebab sebab tak dapat berkumpul ramai ramai dengan Supermom Sister
Jeles sebab Zahratul Muna kata kelas ni best
Jeles sebab anak anak dia tak datang
Jeles sebab sifat semula jadi mami yang suka sangat Jeles
OKlah, itu 10 kemungkinan, tapi nanti saya nak share lagi pasal Jeles ni, kenapa perlu JELES dalam blog terbaru kumpulan Rumah Mesra Ceria, so jemput jemput hadir tengok blog tuh, saya akan huraikan lebih jeles lagi dalam blog RMC

Ok Salam Jumaat Semua, Masa nak bayar bil !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat