KONSPIRASI MH370 : Bagus ke Masuk UTM

Masuk hari ke 7, sampai sekarang masih tak jumpa lagi. Kalau betul lah hidup lagi, aku rindukan suara kapten zahari yang cool , tentu lepas ni channel youtube dia ramai subscribers, dan tentu juga geng SHAKLEE lady and boss dapat berkongsi cerita dan pengalaman kepada kami semua pengedar marhaen. 
persoalan muncul lagi, bila pihak astro banyak menemu bual pakar pakar seluruh Malaysia, termasuk juga pensyarah dari UTM. Boleh dikatakan pensyarah UTM setakat yang aku perasan dah masuk 3 orang yang ditemuramah oleh Astro Awani berkaitan isu mh370. Gua tak kenal sorang tu, katanya sorang tu pensyarah Aeronautik , fakulti kejuruteraan mekanikal. Tapi paling penting kemunculan Prof Madya Ahmad Zuhri dan Prof Tarek . Masa aku belajar dulu, dua orang ni memang otai. Bak kata member member UTM, tentu sekali bangga bila semua mengaku mereka student UTM, termasuk wife aku.
Jadi persoalannya, bagus ke masuk UTM ? HMMM bila korang dengar prof ni ditemubual, dekat sini rakyat seluruh menilai kewibaan penyelidik UTM, dan amnya profesor di Malaysia ini. Berbaloike nak sambung study kat Malaysia ni ? MH370 membuka mata dunia lagi.

7 comments on “KONSPIRASI MH370 : Bagus ke Masuk UTMAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge