KONSPIRASI MH370 Dua Hari Sebelum Kehilangan

Tak tahulah pasal apa tiba tiba blog gua naik mendadak sebab gua update pasal konspirasi mh370. Dekat sini nampaknya ramai suka baca pasal kes ni. Itu belum lagi masuk blog politik dan blog cendiakawan yang suka menulis teori kejatuhan atau kehilangan pesawat. Tapi gua yakin dua hari sebelum kehilangan mh370, berlaku lagi peristiwa besar yang takkan dilupakan oleh rakyat malaysia.
dua hari sebelum kehilangan

KISAH ARTIS

Gua tak sangka Kes artis keluar dengan suami orang yang katanya ada kereta sukan macam pakcik shumacher dulu. Hooo gila ke apa, kesian pulak kat isteri. Katanya dulu buat kerja sama sama cari duit sehati sejiwa, last last akhirnya si suami di ngurat oleh artis duta produk kecantikan, adui hancur lebur, si suami belum cerai dah dok dengan si artis tu nak saman isteri. Apalah dunia ni, bila susah dulu ada je setia, dah senang pulak pergi enjoy tak tentu pasal. Gua pun dah disound oleh isteri, ini memang kes berat. Hokk ramai gile bengan dengan artis ni, hey hey kata lagi ianya alumni sekolah gua.

SEMANIS KURMA

Tapi paling konspirasi ialah malam tu tengok semanis kurma, tajuk cinta atau harta, si zakuan dan ayu raudhah yang katanya telan vivix, alamak wei, cun pulak ayu raudhah. Tapi memang tak boleh belah tengok semanis kurma, gua dulu gelak jugak tengok ustaz tu ling ling, tapi tak sangka gua pulak lepas ni kena gelak, hahahha sebab gua dan isteri masuk jadi tetamu, selalunya diorang jemput artis, tak sangka rakyat marhaen macam kami dapat join live program tv ni. Habis sepupi sepapat tengok, termasuk geng shaklee. Apapun gua belum menulis lagi kesimpulan konspirasi mh370, harap berdoa mereka masih selamat !!!! 

8 comments on “KONSPIRASI MH370 Dua Hari Sebelum KehilanganAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge