KONSPIRASI MH370 : Kuasa Sifir 7

KONSPIRASI MH370 : Kuasa Sifir 7
Saya tak pernah sangka, satu lukisan berbentuk jet, atau macam kapal terbang, itu adalah kuasa sifir 7, dan ianya seperti kebetulan, pesawat mh370 yang hilang, saya macam tak percaya lagi kerana sifir itu, di cari di saat saya dan rakan rakan lain tentu berdoa akan keselamatan semua penumpang yang berada dalam pesawat tersebut. Tapi bagi saya , sifir 7 kali ini, membuka mata saya, kuasa Allah swt, paling berkuasa !!!
konspirasi sifir 7

Konspirasi SIFIR 7

Saya tak sangka, sifir 7 memerlukan 9 kotak, 3 kali 3, supaya kita dapat mengisi semua nombor , 1,2,3 dans eterusnya hingga sembilan,. Di bahagian sayap pula, anda boleh mengisi nombor 0,70, untuk melengkapkan 0 darab 7 dan 10 darab 7. Tak tahulah kenapa, tapi saya melukis gambarajah itu seperti sebuah roket, dan paling konspirasi sekali boleh dikatakan sebuah pesawat. jadi, di sini saya nampak kaitanya antara nombor 7 dan 3, sebab kita pun tahu, dalam seminggu ada 7 hari, dan dalam sebulan ada 30 hari, lagi satu konspirasi yang berkaitan dengan MH370

Panjangkan DOA

Jom kita berdoa, semoga MH370 ditemukan kembali, semua berada dalam keadaan selamat. doakan yang terbaik untuk mereka !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat