FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Kuasa Viral Marketing 2017

Kuasa Viral Marketing 2017

REFLEKSI 13 BULAN MUSIM 2016/2017

Tahun ni agak istimewa buat SID biasa macam saya nih, hahaha ada extra 1 bulan, hahaha takpalah, kita buat yang terbaik. Hahaha ini memang power, tapi secara biasanya, masih belajar dan terus belajar. Saya masih belajar lagi, banyak benda yang masih tak boleh dikuasai.
kuasa  viral marketing tahun 2017

VIRAL MARKETING

Tahun ni baru berjaya melakukan pemasaran VIRAL. usaha kuat untuk membangunkan pasukan viral Diet Diet Sihat, hahaha, nak bangunkan team nih, nak ajak diorang buat teknik pemasaran viral memang sukar. Tapi ada hasilnya kalau betul betul buat. Hasil dari teknjk ini, pemikiran ilmu dalam rasional dan logik, dapatlah juga meluaskan jajahan dalam linglungan 40 tahun ke atas, dan juga kaum lelakj. Hasil tuh dirasai oleh kak Soffiah Shariff yang komited dengan teknik PEMASARAN VIRAL ini.


RAJIN MEMBACA

Tahun depan, team kita berjaya tawan satu malaysia dengan teknik viral bermanfaat ini. Kita mesti terus meberikan kesedaran dan pelajaran, dan bukan sekadar jual dan jual. Kuatkan pemikiran kita. Teruskan membaca dan membaca, bina kekuatan dari bawah, kukuhkan asas kita, sebelum kita betul betul nak terbang lebih tinggi dari sekarang. Jangan sampai terlupa daratan bila di atas. Jangan sombong dengan tuhan. Hahaha.


TERUSKAN MENARI

Musim baru lebih menarik, mencabar, tapi itulah keseronokan team viral diet diet sihat, chromatic family, dan juga buat isteri yang tersayang ,Ainul Fadzilah Mustafa, jom kita teryskan menari, selagi gendang perjuangan lantang berbunyi, sehingga ajal menanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat