Kuching- Penuh Warna

Kuching- Penuh Warna

December 26, 2008 at 10:03 PM
Kali ini, saya ke kuching, ada conference. Jadi selepas bali, bulan 12 saya ke kuching. Memang tak merancang apa apa ketika itu, tapi tak sangkalah, gua akhir berjumpa member myspace, gulliq. Gulliq sempat membaca buletin saya, jadi saya dapat menelofon dan berjumpa dengannya. Selepas present paper, saya berjumpa dengan gulliq, kami berjalan jalan di waterfront kuching. Sempat jugak merakam blues harp di depan waterfront. Hmm mendengar cerita gulliq, memang menarik, kuching banyak warna dan budaya. Awek dia boleh tahan jugak, yeah, yang saya dengar , ada yang macam orang putih, rambut perang.

16/12/2008-Saya , en ismail dan dr zuwairie dibawa berjalan jalan ke kuching. Kami di bawa ke pantai santubong, pergh lawa siut. Geografi air terjun yang terus ke laut memang menarik. Alamak bestlah. Sempat juga busking dua tiga lagu di pantai sana.

malam tu, saya sempat lepak ngan member member baru dari UTP, hanis, shahrul, diana dan mimi. Pergh memang bestlah, dapat member baru. Malam tu 17/12/2008, saya celebrate bithday kat KFC. Kami lepak sampai kul 2 pagi. Thanks lepak geng.

Memang p kuching satu pengalaman yang menarik, layan siut. Enjoy lah beberapa video di kuching. Gua sempat siapkan 3 lagu secara spontan. Reggae bumi kenyalang, Sebelum senja, dan aku si miskin.

Yeah KUCHING meow meow meow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat