Langsing Cara Rozita Che Wan

Seperti biasa entry kali ini berkisarkan tajuk yang di dapati dari blogger statistik , oklah, rupanya memang keyword ni antara paling hot, dan membuatkan ramai nak guna keyword ni untuk menjual produk mereka termasuk aku sekali. Hahah, tapi kali ini , aku nak komen je apa yang tercatit dalam beberapa web dan blog yang suka cerita pasal rozita che wan. Aku rasa entry ni sesuai dibaca oleh member ASB , abg bekam dan abg moto, 
tips langsing cantik

Rahsia Awet Muda di Sinar Harian

Kalau korang search terus keyword kat atas tu, korang boleh nampak sendiri satu artikel penuh, macam mana diorang interview che ta getah ni untuk dapatkan tips rahsia awet muda. Kat sini, kiranya che ta dah terrangkan serba sedikit tentang rahsia kecantikannya yang membuatkan ramai dato dato, ahli usahawan  nak sangat kat che ta ni, last last dapatkan Zain Saidin, nasib baik muka orang putih hahaha. Apa yang paling penting dalam wawancara ini, Che Ta menafikan dia ada ambil suntikan botox dan sebagainya 

Pakai KETAT untuk MENUNJUK BAKAT 

hahaha, sebelum ni, abg naja ada minta aku buat perbandingan antara luna maya dan che ta ni. Paling ketara semua nak tunjuk aset masing masing, so senang nampak dan boleh di nilai dari mata kasar, oklah, tapi mungkin jawapan che ta paling cover baiknya, kalau baca ramai bloggers akan tulis statement yang dia pakai ketat supaya boleh kesan LEMAK atau GEMUK yang ada kat badannya. Mungkin betul atau tidak, itu adalah tips dari dia sendiri.

Main FUTSAL Sampai 2 Pagi

Paling best , dulu ada rasanya satu surat khabar tu cakap Che Ta sanggup keluar main futsal jam 12 malam, sampai pukul 2 pagi, semata mata nak bakar lemak dan senaman. Hoo, aku tak pasti betul ke tak, member aku yang main futsal pun kata, bahaya main futsal waktu malam kalau tak biasa, lagi lagi kalau sakit jantung ke apa, susah woo. Amalan bersukan waktu malam ni pun dah jadi perhatian ramai pakar , mereka bersetuju yang bahaya bersukan waktu malam. Tapi aku pelik juga, banyak je sukan waktu malam ni macam bola sepak, rilek je diorang. hahaha, apapun bersukan tu ikut hak masing masing, kalau apa apa jadi, tanggung sendiri

Che Ta TAk Ambil Supplement SHAKLEE

Ok yang ni perlu stress, berdasarkan interview nya, memang dia cakap, dia hanya ambil supplement dari satu syarikat sahaja. Berbeza pula dengan adiknya Ayu Raudhah yang katanya suka ambil sirap shaklee. Oklah, itu hak masing masing. Tapi paling power yang aku baca, satu blog ni tulis, rahsia che ta , last last bawah tu, rahsia dia promote herblax dan macam macam lagi. Oklah, itu cara berniaga masing masing. Apapun, buat aku kepada mereka, jangan CLAIM artis itu ini guna produk Shaklee kalau dia tak mengaku, hahah.

Kurus Dengan Shaklee

Kalau korang nak kurus dengan Shaklee, boleh refer blog diet diet sihat, itu je yang aku boleh cakap, kat situ wife aku dan team dia akan ajar macam mana kurus dengan suplement Shaklee. Semoga yang bagus kita jadikan teladan, yang ketat jadikan panduan, sekian terima kasih.

2 comments on “Langsing Cara Rozita Che WanAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge