Leader kiri Atomy Dah Pairing Level 7

Leader kiri Atomy Dah Pairing Level 7

Laluan kiri dah jadi highway gitew.

Alhamdulillah, hari ni pairing ke-4, walaupun bizpartner kak Hana yang berada di kiri, pairing ke- 7 sudahh 🙂

Bukan pairing sebenarnya yang Kak Hana nak cerita tapi nak kabo betapa lajunya kiri kak Hana tu sekarang, syukur sangat2.

Join bulan July sebab ter berkenan dengan Vitamin C TAPI senyap tak buat apa2 (eh tertido rupenya walaupun tak berapa lena 😉 ), sebab pada masa yang sama keep on ajak kawan2 join.

Percayalah kalau kita tak buat apa2, orang yang kita ajak join tu pun akan SENYAP macam kita jugok lah.

Pertengahan Aug baru start aktifkan keahlian dengan membeli VitC of course, ubat gigi dan berus gigi.5 Sep 2020 shopping lagi kali ni pilih skincare pula dan supplement (hemohim), terus upgrade jadi agent dan selang sehari tu pairing pertama.

Terus merintis jalan kampung yang berliku, yang berlopak, bersihkan laluan..tebas semak sepanjang jalan. Nahh ..ini hasilnya dah jadi highway.

Sekarang kak Hana sedang membina laluan kanan pula sebab yang di kiri dah ada leader yang duplicate cara kerja yg sedia ada, hok kanan macam dah nampak bayangnya.

DOAKAN kak Hana terus Istiqomah ya dalam membantu insan disekeiling.

#BizLautBiru
#ILoveWhatIDo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat