Lecithin Shaklee Kembali Lagi

Lecithin Shaklee Kembali Lagi

Hoo, nampakanya pakcik Lecithin sudah kembali, setelah sekian lama menghilangkan diri kerana menjadi kegilaan ramai gadis gadis idaman. Ada satu masa, boleh pula Shaklee tersilap, silap teknikal. Takpa itu bukan penyebab Lecithin terus tidak diminati, hahaha. Korang pun tahu power lecithin ni, bila dia digandingkan dengan Alfalfa Complex, memang superb, satu set yang boleh didapati, tanpa naik 20 sen. Hoo, mari mari semua !!!

lecithin shaklee kembali for sales

SET KURUS TERBAIK

Heheh, penangan set kurus terbaik dari Shaklee, kalau gabung dengan Alfalfa Complex, memang untung punya. Set ni selalu duk sebut kat facebook, harga berpatutan, ramai dah berjaya. Awek saya share testimoni nya di video semasa sambutan hari raya Shaklee yang lepas. Alhamdulillah, sehinggakan anak tauke emas pun dok tanya pasal Shaklee ini. 

KHASIAT LECITHIN

korang boleh tengok kembali khasiat lecithin yang lain di blog post aku sebelum ni. Hehehe, so, bukan sahaja untuk kurus, makcik kat kampung pun terasa badan sedap skt selepas ambil lecithin ni.  

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu