Lecithin Shaklee Kembali Lagi

Hoo, nampakanya pakcik Lecithin sudah kembali, setelah sekian lama menghilangkan diri kerana menjadi kegilaan ramai gadis gadis idaman. Ada satu masa, boleh pula Shaklee tersilap, silap teknikal. Takpa itu bukan penyebab Lecithin terus tidak diminati, hahaha. Korang pun tahu power lecithin ni, bila dia digandingkan dengan Alfalfa Complex, memang superb, satu set yang boleh didapati, tanpa naik 20 sen. Hoo, mari mari semua !!!

lecithin shaklee kembali for sales

SET KURUS TERBAIK

Heheh, penangan set kurus terbaik dari Shaklee, kalau gabung dengan Alfalfa Complex, memang untung punya. Set ni selalu duk sebut kat facebook, harga berpatutan, ramai dah berjaya. Awek saya share testimoni nya di video semasa sambutan hari raya Shaklee yang lepas. Alhamdulillah, sehinggakan anak tauke emas pun dok tanya pasal Shaklee ini. 

KHASIAT LECITHIN

korang boleh tengok kembali khasiat lecithin yang lain di blog post aku sebelum ni. Hehehe, so, bukan sahaja untuk kurus, makcik kat kampung pun terasa badan sedap skt selepas ambil lecithin ni.  

0 comments on “Lecithin Shaklee Kembali LagiAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge