Legasi Lelaki Gagah – LELAH

Pengalaman coaching macam ini memang jarang, sebab yang antara kelas yang jarang berlaku. biasanya coaching ni antara upline dan downline, biasanya shaklee mak mak yang hadir coaching.
Tapi sesi ni memang sesi tertutup punya, khas untuk para husband, kelolaan abg gagah Naquib Hussain, pening kepala aku sebab masa ni aku gerak dari sungai petani dari pukul 4 pagi, sampai shah alam kul 8 setengah pagi, hahaha. Layan siut, last last kerja aku mengantuk, tapi sempatlah gambar aku muka hensem gagah,walaupun lepas tuh terus gerak ke KL pulak.
business shaklee suami
Jawabnya boleh jadi gile kalau lelaki ni diberi peluang untuk bercakap, sedangkan kakak cantik 25 tahun Norita Idris duduk luar time tuh berborak borak business. Kami kat dalam ini semuanya cerita hal hal yang sukar difahami, antara paling terkesan bagi aku adalah bab keberkatan. Seorang isteri perlukan keberkatan suami, dan kejayaan suami perlukan keberkatan seorang yang bergelar IBU.
Sesi ni banyak mengajar aku erti kemanusian, sambil Syed Shamsul sempat bertasawul dengan tok guru Naquib satu doa power punya untuk setelkan hutang. Soalan yang best, bila nak buat kelas ni lagi ? orang yang mengilhamkan benda ni sekarang sedang dinner di Orlando sana, ye tak Farina Al-Khareid ( profile apa ni inginkan zuriat ? ) 
Kalau dikumpulkan balik boleh buat friendly lawan JDT, confirm kami menang, sebab kami MAKAN SHAKLEE

0 comments on “Legasi Lelaki Gagah – LELAHAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge