FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Lutut Terkehel Akibat Salah Lompatan

Lutut Terkehel Akibat Salah Lompatan

Lutut Terkehel Kegembiraan – Tahniah Master Lyna dan Zainul
Hahah, sekali boleh pulak saya terkehel lutut kegembiraan, sebab terlampau syok sangat nak lompat, sekali boleh salah landing, hahaha, habis sakit sampai sekarang, time nak tulis blog ni. Tapi sebab dah boleh motivated dengan kata – kata ucapan Master Lyna Noh dan Zainul Anuar. Aduhh, sakitnya.

Terasa Sakit  Lagi
Terasa sakit lagi, tapi rasanya lepas ni kena berusaha sedaya upaya, sama seperti lompatan kungfu Melayu gua ni, tapi itu adalah hasil tangkapan en munzir, tahu tahu lepas tu, terjatuh, dan menyebabkan gua jalan macam charlie chaplin. Adui, tak sangka pulak boleh tersalah landing, nampaknya kena ambil AJHT , bagi supplement sikit kat sendi sendi lutut ni.

Sedih pada suatu ketika ?
Cumanya, Lyna Noh yang sibuk, hmmm, masa tu terasa sedih jugak, masa along sebak, sampai tak terkata, bila dia cakap pasal ayahnya yang mencabarnya berjaya dalam MLM ni. Hoo, sememangnya time aku tak leh kata apa. Kalau korang rasa takda masa nak buat, tengoklah orang disekeliling anda, mostly yang berjaya, semuanya akan kata, tak cukup masa, busy dan sebagainya. Nak kena pandai uruskan masa ni.

HUSBAND, the BRAIN behind WIFE’S BUSINESS
Segalanya Wak Zainul, katanya, otak Suami yang menggerakan business isteri-isteri kita. Semuanya begitu, saya juga kekadang, akan menekan calculator, dan membuat kiraan, kalau ada masalah, uruskan modal, dan sebagainya. Apapun, janji kena konsisten dan teruskan usaha, jangan berhenti.

TERIMA KASIH

Terima Kasih, Terima Kasih, Terima Kasih, Wak Zainul dan Along Lyna, kerana membimbing kami berjaya sampai tahap sekarang. CONGRATS. Lepas ni kitorang pulak, adui, kena usaha kuat ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat