FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Lyna Noh Berguru Dengan RAMA RAMA ?

Lyna Noh Berguru Dengan RAMA RAMA ?

Baca balik tajuk tuh, betul betul, kawan kami bakal master Cikgu Nurul teruja sungguh, hahhaha bila dapat baca whatsapp seorang awek cun yang tanya pasal group dia tuh. Tapi memang tak boleh belah juga soalan dia tuh, mungkin ada beberapa konspirasi di situ. 

1. Mungkin yang tanya tuh memang tak tahu pasal upline downline.

2. Mungkin lyna noh sendiri nak test mak rama rama ni

3. Dia silap taip, sepatutnya dia nak type upline tapi tertekan downline.

4. Dia rasa group rama rama memang super duper cool

5. Kan hebat bila cucu lagi hebat dari nenek dan emaknya ?

6. Terus boleh jadi glamer sekeliling dunia

7. bisnes memanh boleh potong rank upline dia

Oklah dan macam macam konspirasi yang aku boleh tulis pasal ni, berimpian besar, jadi uang terhebat, Lyna Noh pun pesan kat kami dulu, kalau nak lawan, cuba lawan mak bisnes you, hooo tumpang bangga jap

Sebelum korang terkeliru, Sebenarnya Nurul ialah Anak kepada Hadhatina dan Cucu kepada Lyna Noh, 

SELAMAT BERIMPIAN BESAR

SO WHAT

KO ADE

NEVER SAY NEVER

FIGHT FOREVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat