Macam Mana Nak Naik Pangkat Dalam Shaklee ?

Salam sejahtera semua, Alhamdulillah, sekarang ni, barulah dapat naik pangkat dalam Shaklee, dah setahun pulun, akhirnya dapat juga. Oklah, untuk kali ini, seperti biasa, saya akan tengok library keyword saya, ada pulak yang tanya saya, macam mana nak naik pangkat dalam Shaklee ini. Ok, nak naik pangkat tak susah pun. Kenalah rajin usaha sikit, apapun meh saya cerita sikit pasal naik pangkat dalam Shaklee ini.
business paling mudah nak mula

Skor Group Unit Volume (GUV)

Apapun dalam shaklee atau mana MLM lain pun, nak kena skor minimum point. Dalam shaklee ni, nak kena skor bukan sekali, tapi kenalah efektif, nampak susah, tapi itulah dia, kalau kena dengan teknik yang betul, memang boleh target dengan mudah. Nasib baik ada master master cun yang tolong ajar kitorang. Oklah, dari distributor biasa ke supervisor, mesti kena ada GUV sampai sekian-sekian, lepas tu dah naik supervisor, terus korang ni dah dikira leader.

Kepimpinan Melalui Tauladan

Ok peringkat seterusnya ialah, kena buat sales juga, tapi peringkat ni, penatlah, kena buat kepimpinan pulak, leadership, jaga anak buah, sediakan stok, ilmu marketing dan sebagainya. Masa ini dikatakan mencabar, sebab masa ni ramai yang tersekat dalam comfort zone, sebab tu tak dapat nak naik rank. Biasanya, nak naik ke pangkat seterusnya sampai Master Coordinator tu, kenalah pimpin anak first level, sebab yang ni dikira untuk naik rank, bukannya cucu. So, kalau anak kita rajin, anak yang naik rank dulu dari mak. Banyak kes dah terjadi macam ni

Melancong FREE

Dah jadi Supervisor dan ke atas, tiba masanya anda nak pergi melancong free, yang ni Shaklee bagi, ok, hehehe. Kena kumpul seberapa point, dan akhirnya dapatlah satu tiket nak pergi umrah, USA atau nak ziarah. Tak susah pun, kalau kita rajin, senang dapat point ni

Daftar Sekarang

Apapun, jika anda berminat boleh lah daftar sekarang sebagai ahli. Tak susah pun, dalam group kami, macam-macam teknik rahsia ada. Ok selamat hari raya !!!

0 comments on “Macam Mana Nak Naik Pangkat Dalam Shaklee ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge