Mahali Jasuli Rapat Dengan Siapa ?

Mahali Jasuli Lagi: Rapat Dengan Siapa ?

Adui, adui, kalini, cerita Mahali Jasuli, rapat dengan siapa ye, ramai dah tahu, tapi yang aku nak stress lagi, entry mahali jasuli aku dulu sebelum ni mendapat reaksi yang sangat positif dan berjaya mengembangkan lagi bakat bolasepak aku. Harap harap adalah peluang masuk tv Astro Arena ala ala Zainal Abidin Rawop.

1) Aku saje je snap busuk ping bahagian sukan, 

Ternyata hit tetiba naik untuk busuk ping post aku sebelum ni, ramainya hit, macam ahli politik lah pulak. Apapun , harapan aku ialah ramai yang order shaklee terus dengan aku, takpun daftar jadi ahli shaklee yang murah sebanyak RM 65 sahaja. Hahha, mengarut je aku.
entry terbaik di busuk ping bahagian sukan
entry gua di busuk ping

2) Lagi entry aku kena copy lagi, 

kali ini, blogger berita tak berapa serius mengambil entry aku untuk blog dia. yeah, cunz. Nampaknya tulisan aku ini akan menjadi perbualan ramai. Tapi benda tu pun semuanya fakta. Apa yang penting, sekali lagi, entry aku  di COPY PASTE, hahaha.
lagi entry gua di copy
Berita Serius pulak copy entry gua

3) OKlah, soalan terpenting, Mahali Rapat dengan Siapa ?

Yeah, biarlah gambar berbicara dibawah, tapi biasanya artis hiburan ini, banyaknye pun gossip yang agak liar lagi menggelikan. Harapan aku kepada Mahali, jadilah profesional footballer, lu memang bawak tuah kepada pasukan negara dan pasukan selangor yang di cintai. Aku harap lu mahali, pergilah main liga yang lebih power selepas selangor. Dan last sekali, aku harap ramai lagi player malaysia yang akan jadi tere macam ko .
tasha shilla dah buat pengakuan
muka ala ala rozita che wan

0 comments on “Mahali Jasuli Rapat Dengan Siapa ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge