Makan di Serai

Ok sebenarnya first time cuba makan kat serai Empire Shopping Mall tuh, tapi sebab wife dah demam, so dia nak cuba ikan kukus tuh,  ni dan ini  ok best jgk. OKLAH  ini adalah beberapa perkara best semasa makan kat sini1. Gua dah lama tak makan sedap selepas masuk hospital demc, tadi makan sedap punya, ikan kukus sotong garam telur dan ayam mangga hoo power tuhh makan time
2. Gua baru je balik shopping shaklee, jadi wife yang demam nak rest betul betul belasah serai.
3. Sebelah gua ada orang melayu, pergh boleh pulak bwk org jepun makan, selamba gila ckp jepun, gua tgk dia memmang muka nak jepun, watashi sambal petai son
4. Last sekali kesimpualn dia, makan sini MAHAL, tapi oklah lagu tahap jazz, aku nak request dangdut atau keroncong, mungkin kena pergi restoran lain

0 comments on “Makan di SeraiAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge