FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Malaysia Darurat

Malaysia Darurat

Nampaknya abah akan buat pengumuman pasal Darurat. Jom baca sedikit komen netizen pasal darurat.

Saya doakan semua yg ada dalam ni Di permudahkan urusan dan Di murahkan rezeki.

Inilah pemimpin. Buat keputusan yang betul. Ada kuasa buat terbaik buat rakyat.

Bukan ada kuasa abis harta negara dimakan nya dan utk kepentingan dirinya

Ya Allah. permudahkan segala urusan kami untuk mendirikan masjid hujung bulan ni πŸ˜”.. harapΒ² tak batal tarikh untuk akad nikah 31/1 πŸ™πŸ»

DAULAT TUANKU
Tahniah perdana menteri kita. Ini yg terbaik utk waktu ini.

Pergi berambus ahli politik jahat dan fikir pekung sendiri

Insyallah ini pkp trakhir utk rkyat malaysia.. Smoga slps ini malaysia bebas covid19.. Insyallah aminn

PM is doing his best to save our country,please support his effort to contain the pandemic!May Allah bless his effort, this is BIG emergency!! please all MPs care for people and nation first

semua nak salahkan pm, kalau korang jadi pm then nak handle negara masa sekarang ni, I bet u cant even do it as he do for our country. so stop la, kesian pm kta

sibuk salah kerajaan lakhanat…aku nie dok melaka nie..yg korang buat heboh bercuti sini buat apa hanat…sudah melaka pulak melingkop terox..

Netizen..x yh nk kondem sangat Kerajaan buat yg terbaik utk rakyat… semoga Allah permudahkan urusan pihak kerajaan..utk mentakbir Malaysia…Aamin..aamin…aamin😊

83k mata memandang , minta doakan perkahwinan saya dipermudahkan 😒🀲🏻 tengah musim macam nie . Tak sanggup dah nak hidup bujang 😭

Gantung parlimen bermakna tak perlu bayar gaji ahli parlimen ya sehingga Ogos 2021. Ambil perhatian moooyiddin & the gang. Gaji ahli parlimen boleh disalurkan kpd rakyat – moratorium, BPN 3.0, etc.

COVID serious is because all ur decision on Sabah election and also cuti- cuti Malaysia

sedarlah masing-masing pun.. ini semua salah kita semua bila diberi kebebasan pergerakkan diwaktu covid19 menimpa negara..

Kauorang yang tak reti nak dok umah diam diam . Pergi ride la , berbasikal la , sambut tahun baru la . Bila kena macam nie , nak salahkan pm pulaa . Budus ke apoo

Jaga diri semua, jangan sibuk salah kan si abah ni salahkan kerajaan, korang kena tengok cermin sama,, jaga diri jaga jarak, jangan dah nampak org dalam kedai tu dah ramai kau masuk lagi buat ramai,

Tak follow SOP ..merayap sana sini ..Lepastu salahkan muhyiddin?Baru bg bebas sikit dh mcm monyet terus bercuti..salah muhyiddin jugak?

siapa pun jd pm pasti kena kritik..najib kna kritik..mahathir kna kritik.muhyidin kna kritik..susah nk puaskan hati semua org..

Block apps Shopee, supaya tiada orang beli barang online tidak lah habis i sinar dan kwsp dorang oleh barang barang yang tidak penting,

RUJUK LA AL QURAN DLM MEMBANTERAS PNYAKIT BERJANGKIT NI……JGN IKUT SUKA…RUJUKAN YG PLING TEPAT ADALAH AL QURAN..

Kami sbg health care worker mmg menyokong keputusan PM. Kalau tgk kat hospital dh mcm medan perang.. xtau nk letak mane dh. Full house. πŸ˜”

This political agenda is getting out of hand. Their plans to stall elections and cripple the industries so they can take over is ruining everyone. But go ahead continue to Trust your government πŸ‘Œ

hye korang..dengan register rm20 jadi beauty consultant Marykay..jumπŸ‘πŸ»boleh chat sya personal.0109031412

Sabar wahai netizen sekalian. Let’s Chill dgn Penapis Air Cuckoo BAWAH RM100. Contact Sekarang 0183961216. Manfaatkan I-Sinar kalian dengan AIR SIHAT sedara sedari yang dikasihi sekalian πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Musim banjir harga Beras naik, convid 19 makin meningkat naik, tapi i-sinar tetap tak lulus… πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Tak cukup belanja nak beli barang keperluan…

akta denda yg abah katakan tadi tu termasuk ahli jemaah menteri tak?? risau juga kalau menteri langgar sop tetapi abah buat diam je tak ambil apa2 tindakan

Dah darurat…takan kerajaan Tak faham2 rakyat pun dok darurat Juga dgn kewangan..
Luluskan saja…kwsp Tanpa bersyarat dulu lah….

Uols yang langsing dan ramping dengan premium beautiful meh roger sis..Jom sama-sama kurus dengan premium beautiful.Watsapp me http://www.wasap.my/60179219863

Assalammualaikum,Saya ada menjual Beg Coach Original Oulet stock Murah gaiss Ws/Call 017-4770844
Cod Penang

sapa nak beli tiket bas sekarang jom beli online di www.eticketing.my ..jaga SOP dan just beli online jer πŸ™‚

jaga kesihatan, jaga persekitaran udara, dapatkan produk penapis air dan udara, follow cuckoo by lon, whatsapp 0192585790

Tolong la suruh aeon stop kutip hutang kalau dah takleh koje.. Kitorang kalau tak keje mana nak ado duit. 😌

Kalau kamu datang papar boleh cuba nasi lemak paling sedap di sini , di cafe bunda kukus nasi lemak papar

Kenapa nk minta tolong doktor swasta? Doktor contract isu pun belum selesai…harap Kerajaan ada penempatan untuk doktor2 kontrak yang dah lama tunggu… Tp hanya akan dihantar ke sabah / Sarawak sahaja utk penempatan.. Kesianlah pd mereka semua dh be keluarga..

Die lah mco again, my neighbours everyday no working, only make love, very noisy I cannot sleep

Sesiapa yang sedang mencari air minuman untuk kuatkan immunity badan dengan bahan2 sunnah boleh dapatkan BEAUNEST minuman sarang burung, can go to page BeauSiti Damansara πŸ€—

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat