Malu Nak Buat Business ?

Malu Nak Buat Business ?

MALU NAK BUAT BISNES

Awak nak ada income sendiri, niat hati nak buat bisnes tapi kenapa perlu MALU?

Selagi tak pecah blocking ‘MALU’ tu dalam diri, selagi tu awak susah nak grow. Dulu saya pun macam tu,semua benda rasa malu. Tapi apa pun tak dapat sebab everything nak buat pun rasa malu

Malu tu tolong la tolak tepi dulu ya kalau u betul betul nak berjaya. Kalau rasa memang nak sangat ubah kehidupan dan nak ubah gaya hidup dari biasa biasa ke luar biasa, jalan terus n buat sesuatu biar sampai nampak result.

Bila u dah ada ILMU, ada orang yang boleh support and guide, dan ada something yang jadi PUSH FACTOR untuk u buat sesuatu tu, CONFIRM u akan buat je tanpa ada rase malu. Bisnes ni takyah dok kesah apa orang nak fikir or mengata pasal kita nak kata . Just fokus dengan apa yang kita yang nak CAPAI . And show them the RESULT jer 😘

Ada ILMU terus buat je. Jangan banyak fikir. Bila terlalu overthinking confirm tak jadi apa nak buat. JALAN TERUS !

Dah promote ,dah approach,dah follow up?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat