FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Masalah

Masalah

March 17, 2010 at 8:29pm

Orang sibuk kata kenapa kenapa kenapa, aku pun ada masalah, orang tu ada, orang ni ada. Bak kata oranglah, semua ada masalah dalam dunia fana ni. Tulah pasal. Kesian isteri aku, kekadang selera makan tak menentu. Cuma harini memang teruk skt, muntah muntah. Selera makan pun hilang. Hidung pun asyik tersumbat, pedih tekak. Sabarjelah. Nak masuk 8 minggu ni wife gua pregnant. Semoga Allah mudahkan segalanya untuk kami.

Banyak lagi masalah, yang memang bodoh kalau gua cerita. Tulis ni pun dah macam nak meluahkan perasaan. Takpalah, marilah kita fikir bagaimana dari fikir mengapa .

Bagaimana nak dapat PHD dalam masa 3 tahun sambil kerja ?
Bagaimana nak dapat duit extra untuk perbelanjaan rumah ?
Baggaimana nak dapat tempat buat persembahan ?
Bagaimana nak kurus ?
Bagaimana………… (korang sambung sendiri)

Sekian terima kasih. Ditujukan untuk pembaca blog ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat