Master Celebration Hadhatina dan Kamarul

Salam sejahtera, lama kita tak jumpa. Biasalah, minggu ni ada sibuk sikit, heheh. Apapun, nanti saya dan wife akan ke Master Celebration upline kami, Hadhatina dan Kamarul MKB. OKlah, untuk pengetahuan anda, master celebration ni khas untuk master-master Shaklee yang baru naik rank master coordinator.HEheh, dulu pernah pergi yang first, masa tu master kak cerry dan iffah punya. Layan woo, lepastu pulak master Lyna dan Zainul, hoo, power power !!! Oklah, apa yang anda dapat jika pergi sana !!!
master coordinator shaklee

1) TIPS 5 ANGKA

Bak kata mommy sendiri, beliau buat shaklee,  ketika menjadi suri rumah sepenuh masa.Hahhaa, apapun,itu bukan penghalang nak berjaya buat sales dalam bulan pertama. Kalau korang nak tahu cara membuat sales yang mantap, datanglah ke Hotel Empire Subang, dan rasai kemeriahan menjadi Shaklee independent distributor!!!  Macam-macam cerita jugalah nanti, termasuk kisah perjalanan mommy Hadhatina dalam Shaklee dan macam-macam lagi. Dan tak lupa juga cerita khas dari big daddy MKB, macam mana nak menjayakan business Shaklee anda. Ok nanti sama-sama kita saksikan esok !!

2) UCAPAN KHAS LYNA NOH

hoo, pakar blog, SEO, blogger, dan juga upline master hadhatina, oklah, tentu juga Lyna NOH ada, akan share apa yang specialnya Hadhatina nih, aku pun tak berapa nak tahu juga. Oklah, esok korang semua tengok macam mana lyna noh nak cakap.

3) MAKAN SEDAP

Yang ni paling penting, sebab makan free ok, untuk sesiapa yang datang, memang Shaklee sponsor buffet sedap untuk anda, jadi ramai-ramai datang memeriahkan majlis sambutan hari raya Shaklee khas untuk Master Hadhatina dan Kamarul. Oklah, nantikan juga, kami akan membuat liputan di sana, tunggu Vlog khas kami, hehehe.

0 comments on “Master Celebration Hadhatina dan KamarulAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge