MEGATRON DAN OMEGA-3

MEGATRON ? Yang tak kena mengena dikk( buat gaya abg jemm). Ok bertemu lagi kita dalam ruangan sihat cergas edisi blog. Rasanya korang tentu ada yang nak siap pergi solat berjemaah asar. Dah masuk waktu ni. Ok jom.

khasiat omega-3

KELEBIHAN OMEGA-3

Sebelum ni, kita ada cerita tentang khasiat lecithin . So kali ni, saya nak cari benda lagi best dari tu, iaitu OMEGA-3. Apa cerita omega-3 ni, bagus sangat ke ? JOM kita layan gambar-gambar dibawah.

  1. NI salah satunya ialah lemak sihat , tentulah minyak ikan yang ada OMEGA-3 ni.
  2. Ada tiga jenis OMEGA-3.
  3. Korang tahutak sebenarnya, stress boleh menyebabkan kegemukan, badan kita akan inflammation bila jumpa lemak trans dan lemak tepu, tapi dia akan menjadi CALM bila jumpa OMEGA-3, lemak baik.
  4. Banyak kelebihan omega ni, kiranya bagus untuk keseluruhan badan.

OMEGA GUARD SHAKLEE

Ok, itu sahaja kali ini, kalau anda nak dapatkan OMEGA-3 ni, Apakata jom dapatkan produk Shaklee OMEGA GUARD. Senang, semua orang, dari budak budak sampai orang tua, bagus mengambilnya.Kiranya sume benda boleh setel bila anda ambil OMEGA GUARD ni, Apapun BERDOA, semoga Allah bagi kita kesihatan.

0 comments on “MEGATRON DAN OMEGA-3Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge