FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Membawa kereta

Membawa kereta

September 13, 2009 at 6:57 PM
Semalam rumah saya didatangi dengan geng geng puncak, kawan adik saya. Memang depa kena buat shooting depan rumah, macam rekod drama, meriah gile. Pastu jalan semua kena tutup. Tapi pagi tu kereta wife saya pancit lah pulak, jadi saya dah abah p membawa kereta ke seksyen17. Tampal tayar kat kedai apek lim tat.

Semalam , lepas depa habis shooting, apalagi Mamoo(serambi) ajak jamming sebelum magrib. Apalagi, mamoo cuba belajar main harmonica, nampaknya dah leh main.(sebab senang pun). Ada video kami jamming semalam, akan diupload kemudian. Mamoo tak membawa kereta, hanya menumpang bas uitm, katanya.

Ahad pulak, saya membawa kereta, dengan wife, cari peralatan raya. Memang penat betul hariini, 13/9/2009, waduh, susah betul. Takpalah, pastu petang lepas tidur saya membawa kereta kancil kak huda p hantar buah-buahan kat rumah Topek. Buah mangga, tembikai dan buah melaka.

Esok pula tentu kerja, yang pastinya akan membawa kereta ke pejabat. Cuma saya masih tak berani bawa kereta seorang diri.

OKlah, balik kampung wife kat gerik ahad ni, jadi saya akan membawa kereta lagi (sebab dah boleh bawak). Sebenarnya, selepas berkahwin, barulah saya pertama kali bawak kereta di lebuhraya. Hahaha. Sampai sekarang masih bawak slow melow lagi.

OK bye, selamat membawa kereta ketika nak pulang ke kampung halaman.

Leave a Reply

Open chat