Menghidupkan Facebook Page Yang Dah Mati

Menghidupkan Facebook Page Yang Dah Mati

ada satu zaman, orang boleh tambah likers dengan aplikasi,
tapi ada satu ketika, algorithm bertukar
sales takda, page ditinggalkan
terus MATI
dulu pun Diet Diet Sihat pun macam tuh
tapi nak buat cmana, terbiar, begitu,
tapi tengok, mesti ada cara yang terbaik nak hidupkan kembali page ramai likers,
sejak 2015, bila tengok geng geng Kelab Ibu Ohsem nih,
terus terinspirasi,
ok, mulakan rajin diri, hanya guna hphone lenovo ram 1 gig
update selalu , siang malam update page,
lepas tuh, bila dah update, mula nampak page ni dah banyak reach dan engagement
talk about this meningkat
lepas tuh tah pasal pasal, boleh viral pulak artikel team kitorang
Update update sampai sekarang, dapatlah likers banyak ni,
Hhahaha, so sapa ada page banyak likers 50k keatas,
jangan biarkan begitu sahaja
Hidupkan kembali dengan content content SEGAR !!!
yehaaa !!!

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has One Comment

  1. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters LOSE 15 Pounds within Just 21 Days!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu