FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Misteri Rahsia Cermin Ajaib

Misteri Rahsia Cermin Ajaib

Sebenarnya, ramai para para ilmuwan dari bidang business nih, gunakan teknik yang dipanggil Rahsia Cermin Ajaib, atau nama glamernya RCA. Kalau korang rajin baca status budak budak bisnes, dari yang distributor hinggalah ke Master Coordinator, gunakan teknik RCA, untuk bagi diorang kekuatan kepada diorang. jom tengok apa yang best pasal RCA nih

Rahsia Cermin AJAIB @ RCA
Rahsia Cermin Ajaib, ataupun RCA ialah satu teknik, yang digunakan, supaya semua kita ni ada sifat positif dan yakin, bahawa satu hari nanti, kita berjaya miliki apa yang kita dapat. Paling gila sekali ialah cara dengan bercakap depan cermin, cakap yang kita bagus , kaya, pandai, dan ikutlah apa yang kita nak kepada diri kita. Macam korang tengok gambar kat atas tuh, bagaimana seekor kucing yang yakin, dia sehebat SINGA !!!

Apa Pulak Akademi Fantasia nih ?

hahaha, mestilah siapa yang pernah tengok akademi fantasia, musim awal, mesti perasan, setiap kali latihan, kena pandang cermin kan ? Itulah dinamakan membentuk keyakinan, barulah, tahu, mana silap bila menari semua. Selain itu, nak tengok juga kelemahan diri sendiri, takut baju, atau jenis langkah kita kalau tersilap. Jadi cermin ajaib ini bukan sahaja sahaja buat, ada kegunaannya !!

Cara Paling Cool ?
Hahaha, kalau korang tengok video kat bawah nih, korang akan tahu, memang power gila rahsia cermin ajaib nih, tak reti nak buat, ikutlah contoh video kat bawah nih, senang je, sebut dengan KUAT, anda power dan sebagainya !!!!

Cara Guna BLOG ?
Hehhee tulis je apa yang korang nak, biar semua baca , sekali sekala, ingat apa yang korang inginkan, apa yang korang idamkan, buatlah, tulislah di BLOG, bila baca balik semua tahu ini semua idaman anda satu hari nanti !!!

SELAMAT BER RCA !!!

2 thoughts on “Misteri Rahsia Cermin Ajaib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat