MLM SHAKLEE Merugikan ?

MLM SHAKLEE Merugikan ?

BETUL KE MLM SHAKLEE PERLUKAN RIBU-RIBU RINGGIT ?

Salam sejahtera semua. Baru-baru ini kita dihiburkan lagi dengan kisah MLM dan pelajar-pelajar yang menyertai skim business yang mempunyai beberapa pakej yang menarik. Saya tak pasti syarikat mana yang mereka sertai itu. Yang pasti, beribu-ribu ringgit telah dibelanjakan untuk menyertainya dengan harapan akan mendapat pulangan yang lumayan. Tapi betul ke ada yang mengatakan MLM SHAKLEE perlukan jumlah wang yang banyak untuk menyertainya ? Adakah kita akan rugi dengan menghabiskan duit dengan produk dari USA ini ? Saya akan cuba memberikan jawapan terbaik untuk anda.

masuk jerat mlm labur duit berjuta juta

RM 65 SAHAJA UNTUK MENJADI SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Hanya RM 65 ringgit sahaja. Ia itulah kenyataannya jika anda memilih group SHAKLEE yang betul untuk membimbing anda mendapat income 4 hingga 6 angka sebulan. Itu sudah dibuktikan dengan group kami, tidak perlu mencari-cari downline dengan pakej pakej yang mahal, kami hanya mengaplikasikan teknik-teknik pemasaran rahsia yang terbukti berjaya, walaupun anda tidak tahu menahu tentang business ini. Anda pasti enjoy dengan kelas kami yang santai, tapi berkesan, dan kami mementingkan keluarga bersama kami, walaupun kami sibuk dengan business yang makin berkembang.

MODAL PENDAHULUAN ?

YA, itu betul, tapi di dalam business shaklee ini, anda tak perlukan modal yang besar untuk mengembankan perniagaan anda. Kami pada peringkat permulaan, kami takda modal yang besar, dan yuran ahli tu upline kami Master Hadhatina yang belanja wife saya Ainul Mustafa untuk memulakan success journey . Alhamdulillah, wife berjaya dengan pencapaiannya dalam Shaklee. Ianya bukan sekadar duit semata-mata, malah lebih dari itu, menjadi insan yang berguna untuk keluarga, masyarakat , bangsa dan agama. Kami di sini lebih mementingkan sales dari menyimpan stok. 

ORANG ATAS MAKIN KAYA ?

Anda perlu tahu, di shaklee, siapa yang rajin berusaha, dia akan dapat hasilnya. Anda perlu tahu, dalam perniagaan ini, adalah penting untuk kita mengusahakan sales dari mencari downline. Dan lagi benda yang menarik dalam shaklee, downline boleh memotong pangkat uplinenya. Jika anda tidak percaya, klik sini untuk bukti yang akan kami beritahu di group rahsia kami.

JOM SAHUT CABARAN

Cabaran di luar sana memang teruk. Anda perlu menjawab persoalan dalam diri anda. Ingat, tiada short cut untuk SUKSES. Semuanya perlukan pengorbanan untuk berjaya. Berapa masa diperlukan tidak penting, tetapi nikmatilah perjalanan itu dengan keimanan.

2 thoughts on “MLM SHAKLEE Merugikan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge