Moana

MBO FREE 2 TIKET BULAN HARI JADI

Hoo tak pasal pasal harini nak tengok Moana, sebab budak budak dah rasa bosan keamatan duduk dirumah jawabnya terus gerakkan badan mandi, kita pergi ke MBO shah alam, di space U8, tempat yang paling sunyi dan tak ramai orang.  Jawabnya kita akan menonton movie moana nih, hahaha, layan pulak.
Tak pasal pasal masa pergi kaunter, tertengok ada bulan hari jadi, akan dapat free 2 tiket. Alamak, eh aku ada kad MBO, sebab masa tuh aku ada buat masa nak tengok filem OLA BOLA rasanya. Apa lagi, jom layan beli tiket. Sebab maryam takyah ada seat, jawabnya beli satu tiket untuk Arreessa je, kanak kanak punya, total tengok wayang tak sampai RM 10, haaahha, feel siut.
layan moana kat MBO shah alam dapat free 2 tiket

MOANA DAN DAJAL 

Hahhaha, ini lagi satu best, sebab masa aku nak pergi tengok semua  orang dah kecoh filem ni kaw kaw ada unsur illuminati yang kuat, hahaha, aku  dah tengok tadi, jawabnya, ok je, aku cakap, bukan sahaja ada unsur dajal, semua unsur  ada, setan, tuhan, namrud , dewi, god, semua ada, power tuh power nih, tahyul mahyul , fantasi, semua ada. 
Ending dia, bila kau tengok filem yang banyak sangat  subliminal nih, memang gile, tapi aku tak pernah kecewa filem Disney nih, banyak sangat bagusnya, ahahhaa, message filem ni sangat clear. Pepatah melayu berkata, orang yang jahat takberhati perut, tulah mesej filem MOANA. Yehaaa.

0 comments on “MoanaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge