NAJIHAH – Website Terbaru Dari Akademi DDS

4
NAJIHAH – Website Terbaru Dari Akademi DDS

Salam sejahtera semua , apa khabar ? Harap semua ok sihat semua dah makan shaklee, semalam baru siap selepas berhempas pulas buat satu website untuk downline saya Najihah Razali. wah menarik pulak website dia ni, lagi cantik dari website aku sendiri. Hahaha, orangnya pun cantik, sebab makan shaklee. Amacam lawak tak website dia ?

THE NAJIHAH GROUP

Alhamdulillah, dan tahniah kepada najihah dengan rebranding semula business, dari iron millionaires kepada NAJIHAH, ilham dari the naza group katanya. Mula mula pening pala jugak kami brainstorm nama group, ialah saya punya falsafah ialah nama group ialah sebuah brand untuk diwariskan. Tapi untungnya, bila nama tuh diberikan kepada kita, boleh juga digunakan.

Apapun nama kita, terus je buat bersungguh, dan yakin nama tuh boleh pergi jauh. Kalau rasa perlu tukar , kenalah tukar. Untuk kita jugak, Tahniah najihah, hairus dan semua group TNG

 

LEAVE A REPLY

CommentLuv badge