Nak Anak Sarawak

SALAH AWAK LAH NIH !!!
Duk baca majalah ujang dulu, asal sarawak dikatakan berpunca dari pergaduhan yang teruk, sampai semua menyalahkan sesama sendir, hhahha tuh yang jadi salah awal salah awak, jadilah sarawak.
Nak diceritakan sejarah aku datang kuching seumur hidup baru je dua kali, zaman myspace dan zaman fb. Tahun 2008 masa tuh first timelah aku sambut bestday kat kfc kuching, dengan bebudak conference, skrg mamat tuh dah jadi lecturer, hhahha.  Time tuh jugak aku sempat jamming dngan budak sarawak, time tuh myspace sgt power, aku cuma ckp aku kat sarawak je, lepas tuh mamat dalam video ni call, hahahha. Jadilah satu video jamming yang cool sepanjang zaman, di pantai santubong, hooo yeah.
lepas tuh pulak tahun 2013, kitorang jalan jalan lagi, kali ni dengan family, hahaha memang best kali ni jalan bawak kereta kelisa pergi sana sini. Masa tuh pulak, boleh jumpa zainul dan akacan. Sambil jumpa kenalan baru di sarawak, otai jugak . Hahhaa .
Tapi tahun demi tahun , tak boleh putus asa nak ada satu group dekat sarawak nih. Tentu sekalj 6 bulan dari skrg, dapatlah geng geng dan family baru dekat sarawak. Semuanya tak mustahil.
Cara nak prospek sarawak tuh dah ada, sekarang kena lancarkan peluru berpandu je. Hahahha, Sarawak jangan hampakan, teruskan semangat bujang senang.
Satu hari nanti, insyaallah
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#landmarkstudy

0 comments on “Nak Anak SarawakAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge