FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Nasi Lemak I-City Shah Alam

Nasi Lemak I-City Shah Alam

Kalau dah jalan jalan area Central i-City , jawabnya kena makan benda yanga sedap sedap. Kami tersinggah pulak Nale-The Nasi lemak co nih. Tengok gaya memang sedap.

Apa yang best ialah nasi lemak dia pinggan besar. Tempat memag best terbaik, sejuk jugak aircond dalam nih. Memang best nyaman, rasa selesa.

Nak lagi power order set biasa, baru dapat ladies off 20 percent. Tapi kami silap order. Ingatkan dia nak bagi, tapi dia tak bagi pulak sebab silap order. Kami pun silap tak dengar penerangan gadis pakai spec mata tuh.

Nasi lemak ok,ayam dia potong kecil kecilan, senang makan. Bila order air dapat keropok free untuk kudapan menunggu nasi lemak siap. Rasa ok , boleh makan jugaklah.

Jadi kalau dah jalam jalan i-city , wajib singgaj sini untuk makan nasi lemak kelas tinggi, ahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat