Nasi Lemak Mami Sedap ?

Macam biasa aktiviti bersarapan dan melihat dan melawat kawasan shah alam di teruskan. Kali ini memang pergi sergah restoran belakang Hospital Umra, Nampaknya, ternampak pulak kedai restoran MAMI, hahaha, ini pun bolehlah, jadi layankan je.

Pakcik Jual Nasi Lemak Yang Hensem Lagi Kacak

Pakcik tu dah berumur sikit, jadi mungkin dia perlukan vivix shaklee, tapi takpa, sebabkan pakcik jual nasi lemak, aku pun nak try makan, hahaha, ini memang best, sambal dia pun sedap, walaupun hanya makan kena bungkus atas lapisan kertas minyak yang kurang ummph. Tapi takpa, nasib baik akak cashier yang cute itu telah membawa teh tarik, oklah, memang boleh diterima masyarakat kedai MAMI nih, gabungan macam ini memang dah selalu sangat.

Pekerja Mengular ?

Hahhaa, sedikit gambar katanya, biasalah, aku terima komen dari abam naja, katanya itu pekerja mengular, nak buat macam mana, diorang kerja penat woo, jadi kena sarapan betul-betul sebelum buat kerja berat, jadi sangat penting untuk membuat permakanan dan melepak minum sambil layan cerita sensasi ekonomi malaysia jatuh, hahaha. Oklah, takpa, nak kurus kenalah makan set kurus ok ? Sekian sahaja untuk kali ini, semoga anda kekal langsing walaupun makan nasi lemak berpinggan-pinggan. 

2 comments on “Nasi Lemak Mami Sedap ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge