Nasi Lemak Manis Kampung Melayu Subang

Nasi Lemak Manis Kampung Melayu Subang

Lepas jalan jalan balik dari Kepong, sebab hantar barang, abg joe singgah bersarapan tengah hari dekat Dapur KakZa nih. Ada makan makan best, yang layan ialah confirmlah Nasi Lemak sambal manis. Area kampung melayu subang nih macam macam makanan ada. Jadi bila google tuh, terjumpa yang nih, kita terus ikut arahan google maps.

kalau tak nak makan nasi lemak pun ada lontong, nasi lauk, kacang pool, roti bakar . oklah best jugak makan. Dah jalan jauh jauh nih,kita singgah tempat best makan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat