FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Nasi Lemak Sijangkang FC Shah Alam

Nasi Lemak Sijangkang FC Shah Alam

Semalam adalah aktiviti yang best keluar cari barang pasar malam seksyen 17 Shah Alam dengan anak-anak. Nak lagi best kami keluar dengan kawan anak kami dari Mesir, Sarah. Jawabnya mak beliau yang berada di sana pun join duduk semeja. Dapatlah berkenalan dengan mak sarah. Diorang ni memang orang mesir arab yang pindah duduk Malaysia.

Nak lagi best, abang joe layan beli nasi lemak sijangkang fc. Macam biasa kena try sepekat . OKlah rasanya, kena beli time panas panas, barulahs sedap nak makan. Jadi kalau korang dah singgah pasar malam seksyen 17 shah alam setiap hari selasa itu, jangan lupa pekena nasi lemak kukus nih. Apa lagi, masa makan itu tak ingat dunia, kang berat naik pulak. Lepas makan nasi lemak, boleh pula abang joe order mi bandung. Habis tak ingat akhirat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat