Orang Orang yang berjaya dalam Shaklee

Orang orang yang berjaya dalam SHAKLEE -Ramaikah ?

Adake nuffnang kata ada orang cari orang orang berjaya SHAKLEE datang cari blog aku ? Adakah logiknya, yang ni memang  susah nak difikirkan, sebab ramai dah berjaya dalam SHAKLEE ini, tapi tahap kejayaan diorang ni berbeza beza dik, hahaha, jadi sebab dah terjadi macam ini, jomlah kita tengok beberapa insan yang aku rasa betul betul berjaya dalam SHAKLEE ni.
orang berjaya dalam shaklee
Orang orang yang berjaya dalam shaklee


Master Shareeza Hashim @ Kak Cerry Mama Faiz

Yang ni adalah master, moyang kitorang, hahaha, memang superb, caranya yang banyak tekankan amalan rohani, banyakkan share dan sebagainya, katanya keretanya CRV tu dah jual, rasanya nak beli kereta baru, hahaha, tentu power. Tapi dia ni, garang sikit, tapi kelakar.

Master Siti Nurazlina dan Zainul Anuar @ lyna dan wak

Mereka ni, kalau ceritalah, asyik asyik blog diorang je keluar dulu kat google, power power, ada kereta estima yang cun lagi canggih, dan baik hati, terutamanya wak yang sempoi dan senang mesra dengan semua orang.
Master Hadhatina dan Kamarul Baharin @ Hadha dan MKB
RAjin buat video video, sempoi je, cara yang paling rilek dan berkesan, berjaya menawan hati wife aku join SHAKLEE bawah dia, setelah lyna noh tak terjawab panggilan wife aku dulu, hahaha.

Ainul Mustafa dan Faiz Saaid

Akan datang, hahaha, yang ni power, sebab asyik masuk majalah, tv, semanis kurma dan sebagainya. Doa anda, kami akan berjaya dalam SHAKLEE seperti masa masa yang akan datang

0 comments on “Orang Orang yang berjaya dalam ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge