FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Cara Dapatkan Review Untuk Page Facebook

Cara Dapatkan Review Untuk Page Facebook

Salam sejahtera semua, ramai tanya macam mana nak dapatkan review  banyak untuk page facebook, dia nak review apa nih ? oh aku rasa mungkin dia nak buat review, ataupun nak banyak like, atau nak banyak orang review dia punya page. Hmmm macam mana tuh. Aku ada satu idea baik punya. Hahhaha, Ini cara kalau nak ikut jom ikut, takda paksa paksa punya.

1. Jom join team bisnes kami, anda boleh guna page Diet Diet Sihat ini, ada banyak like nih, ni screeshot masa update blog ni, anak anak bisnes kitorang semua dok promote blog dioranglah,ram  program detox lah, dan macam-macam page  diorang sendiri. So dah jadi admin page nih, eh editor, boleh promote kaw kaw, silap silap viral

2. So bila dah viral, bayangkan page korang naik like banyak, blog banyak visitor, hahaha, yang ni memang khas untuk ahli bisnes bawah kitorang, yang dapat guna perkhidmatan ini. Tak susah sangat kan ?

3. So nak banyakkan page facebook korang, nak banyakkan review, atau nak suruh kitorang review, jom pm kitorang di 0163944294, hahaha, senang weih, sapa nak promote blog, nak promote page, kena join bisnes bawah kitorang , ala murah sangat weih, keahlian pun seumur hidup, hahahha.

2 thoughts on “Cara Dapatkan Review Untuk Page Facebook

Leave a Reply

Open chat