FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Pandangan Mat Harmonika

Pandangan Mat Harmonika

May 31, 2009 at 2:09 PM
(tiada apa yang kuminta, melainkan kegembiraan tuan punya reban setelah mendapat hasil. Amin.)

Di akar, 29/05/2009. Seronok dapat jamming ngan memember , sound of acoustic, otam ,amylia oiam, azhar imran hujan, syai, fauzan, dan semua sekali yang terenjoy.

Bawa satu harmonika key C. Tapi dapat jgk jamming lagu lagu key C, Am, Em, F dan G.
Satu yang sukar. biasanya saya akan bawak satu set. Tapi memang syok. Gua ada tgk balik video tu di facebook. (Thanks to tuannya nye kamera)

Haha , byk gile video gua upload kat utube. Kenangan beb, tak pun kumpulkan semua video dan idea idea lagu. Nanti ada masa, leh guna balik lagu lagu tu untuk keperluan .

Di pekan frinjan 30/05/2009. Seronok dapat berjamming dengan Mohd Jayzuan. Waduh, lepak lepak bersama chori khotaal, elly pembikin filem. Dan jgk melepak bersama Black, Meor, Kulup, dan brother penang (lupa nama). Dan jugak lepak dengan otai berkurun kurun, Rahmat Harun. (yeah !!!!).

Gua terlupa nak kasi cd kat en jayzuan. Malam tu pulang naik bus. Ok settel.

Gua dah nak kahwin ni. huhuhu. Esok kerja, esok esok esok… eh dah bernikah. Tentu seronok (yeke ?). Ikut pengalaman masing masing. Gua ada masalah skt bulan jun ni.

Gua cuba mengusahakan proposal phd yang hebat (ceh poorah) . pastu gua akan menggelembang kan kepala gua kepada penyelidikan bertaraf satu malaysia.

Gua mengarut pulak, adui. sebenarnya nak cite pasal otam dan mohd jayzuan.

Tapi gua nak berterima kasih kepada en otam dan ika yang hantar gua balik rumah. Terima kasih. Pastu gua nak berterima kasih kepada semua yang membuatkan gua masih berduit sampai sekarang. Terima kasih semua (mama, abah, isteri,……..) !!!!!

Leave a Reply

Open chat