FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Pemikiran Para Suami

Pemikiran Para Suami

KAT MANA NAK BACA PEMIKIRAN MEREKA NIH ?
Jangan tak tahu pulak, geng geng suami bukan tunggu mereput bonus 15 haribulan, tapi lebih dari yang dijangkakan. Kalau kata yang duduk depan masa kelas adalah geng isteri, tapi disebalik teh tarik dukong anak, para imam besar keluarga nih memang player penting yang biasanya tak nampak.

BLOG POWER
Bezanya diorang nih mungkin tak aktif difacebook, tapi ada je yang aktif, boleh baca blog blog diorang nih, pemikiran dewataraya, hahaaha, ni yangambo listkan . ( memang ni adalah blog personal touch mereka )

Zainul Anuar – http://ireach.my/
Mohd Shaiful Omar – http://www.epuljaguh.com/
Mohd Alizal Abdul Razak – http://mohdalizal.blogspot.my/
Najamuddin Mohd Nor – http://najaznoor.blogspot.my/
Daud Mohamad – http://ayahnajmi.blogspot.my/
Ahmad Termizi – https://miaqaisarah.com/
Mdfuzy De Tettzy – http://mdfuzy.blogspot.my/
Suharmi Abdul Talib – http://suharmitalib.blogspot.my/

Ramai lagi nih ada, cuma mereka nih belum keluar aura lagi, kalau ada geng geng yang terlepas, minta tolong updatekan, hehehe, ada projek baik punya, katanya ada DANA khas !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat