Penafian Dan Kerahsian

Penafian Dan Kerahsian

HAK MILIK BLOG JOE LABU

Blog personal nih adalah milik Joe Labu aka Faiz Saaid, jadi korang jangan memandai nak buat blog korang, ni pun penulisan sendiri, blog ni pun biasa  biasa je, jadi janganlah buat kerja bukan bukan. Ramai juga buat nama samaran joe labu. jadi yang ni joe labu yang bernama ninjaseni atau nama sebenar Faiz Saaid.

PENGGUNAAN MAKLUMAT

Maklumat yang anda peroleh dalam blog ni adalah tanggungjawab anda. Nak percaya ke tidak, sila fikir betul-betul. Jangan main-main, sebab artikel blog ni adalah hasil pemikiran Joe Labu, atas pembacaan, kajian yang dibuat oleh Joe Labu sendiri.

PENULISAN KOMEN

Kalau korang nak tulis komen tuh, janganlah tulis komen yang berunsur nak buat jahat. Kan molek tulis baik baik, kalau nampak komen korang nih nak buat gaduh, nanti aku delete, baru korang tahu. Jadi tulis komen tuh fikir betul-betul.

HAK CIPTA ARTIKEL

Artikel dalam blog ni tentu korang takkan viralkan, sebab tak menarik sangat buat korang. Tapi kalau nak guna jugak, jangan lupa backlink dan hubungi aku dulu ok ? Nanti korang pulak yang untung buat duit.

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu