rahsia kerajaan malaysia

Pengiklanan

Kalau rasa korang ada benda nak minta review, nak buat ulasan, nak buat filem pendek, ucapan, permainan harmonika di majlis harijadi, jadi, bolehlah hubungi saya, jangan takut, walaupun rambut saya panjang ala mat rock yang dah lama tak mandi, tapi kalau bab nak ulasan buku ni memang saya buat ikut jiwa saya. Boleh baca ulasan saya sebelum ni di blog lama.

Jangan segan segan nak jemput , pengarah pengarah terkenal buat movie seluruh dunia, panggil saya untuk buat ulasan album, filem, buku, masakan, dan macam-macam lagi. Ok, selamat berjumpa lagi. Eh, lupa nak bagi tahu, saya tiru blog thevocket letakĀ  pengiklanan, bajet powerlah konon, hahaha.

0 comments on “PengiklananAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge