Peraduan Mencipta Dialog

Peraduan Mencipta Dialog

Alhamduliilah, ni first pertandingan untuk anda, Peraduan Mencipta Dialog, hehehe menarikkan ? Jemput semua rakan rakan dan taulan untuk join, senang je, tak susah, nak cipta dialog je pun, oklah mari kita tengok macam mana nak join pertandingan ni.

1) terbuka kepada semua, semualah boleh join, yang jual shaklee, perdana menteri, kerja kat kilang tayar boleh join, ni semua terbuka ok ? Orait Syarat syarat lain ialah :

1) Follow blog saya

2) Like Page facebook saya di bawah:

3) Masukkan Dialog ciptaan anda diruangan  komen ni ok ?

Pemenang akan menerima hadiah, Satu Dirham perak, satu harmonika, dan macam-macma lagilah. Ok, dialog paling mengancam akan menang !!!

JOM KITA MASUK, Orait SILA BUAT DIALOG UNTUK GAMBAR DI BAWAH !!!

peraduan, mencipta, dialog, best, shaklee, meal, shakes, demam, anak, rita rudaini
agak agak apa dialog yang best, hahaha

SELAMAT MENCIPTA DIALOG !!!!!

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu