Permohonan Lulus i-Sinar KWSP

Permohonan Lulus i-Sinar KWSP

Nampaknya beberapa golongan netizen syukur, dan ada juga yang kecewa sebab tak lulus lagi i-sinar. Ada juga yang memang tak layak kena buat permohonan kedua, untuk kategori lain. Nampaknya jom baca sikit ucapan netizen bila tahu keputusan i-sinar .

Tahniah pada yg lulus , yg xlulus , cuba lagi

Dah check I Sinar uolssss ke belum?

Kalau rasa Cik Elya tak membantu dan masih dalam prose maghiiiii Cik Sajadiah membantu
Jangan lupa cetak dan simpan ah gitchuuuuuuu!

Suruh buat permohonan 2…macam2 syarat nak itu ini kena pergi pejabat kwsp…kalau kena covid saman je kwsp ..pihak kwsp ni macam tak percaya orang dlm kesusahan…kami pencarum pun tak pecaya dgn kwsp..

Ngemis ekk nak duit sendiri
Org nak buat beli barang skolah anak oiii
Sekali cek x lulus,nanti kategori ke 2 kang mesti ada hal lain,pebenda la ehh kwsp.

alhamdulillah dah check husband punya lulus ,sy doakan yg belum lulus , dapat lulus di kategori ke 2

Memang dah agak dah ,Saje try kawan kite kerja KWSP tu bagi tau kalau masih mencarum memang x approve

awd xluluihh pdaihai xkeja dahhh,,,nak bwak kluaq duit sndri pun pyh,,ketegori 2 nak bg borang sokongan ap bnda,,,keja ap pun dak dahhgg,,,

Memang sial lah,kena buat permohonan ke 2,kena game dgn kerajaan ngan kwsp…

Tahniah bagi yang lulus. Bagi yang tak lulus jangan kecewa. Ada rezeki lebih besar kwsp sediakan untuk anda

Check tadi x lulus,, memang sedih mengemis duit sendiri.. Lepasni aku nak mengemis depan bank plak, tepi jalan ke

xlulus.. mcm bodo ja duit sndri pun susah nk dpt.. bkn duit kerjaan punn.. xguna sesen punn aihh duit kerajaan..

X faham aku dgn kwsp ni..Aku meniaga dh lama x mencarum..patutnya Aku dlm ketegori 1..tp aku x Lulus..sruh buat permohonan ketegori 2..soalnya bkn ketegori 2 hanya utk yg masih bekerja Dan hilang 30% gaji ker?Aku pening la dgn syarat kwsp ni.

Berbeza2 ya tarikh masuk duit . Mcm sy sebelum 8hb . Ade yg sebelum 14hb pun ada

Alhamdulillah berjaya.. sebelum 14 January masuk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat