Persoalan Panas di Nuffnang

Rangkuman Soalan Panas Nuffnang

Nak masuk beberapa hari ni ,amat membosankan, jadi aku rasa aku nak ulas pulak soalan-soalan panas kat nuffnang aku ni. Kat bawah tu korang boleh lihat beberapa contoh soalan yang ada keluar kat blog aku ni. Saja je aku nak reveal benda ni, untuk menjawab soalan-soalan pembaca blog shaklee dan personal aku. Hehhe mari kita pilih beberapa soalan yang panas di bawah.
keywords dari nuffnang
beberapa keywords carian nuffnang aku

1) Siapa Ainul Shaklee ? – Yang tu ialah wife aku, aku tolong dia jual shaklee ni sambil tulis blog personal dan sebenarnya blog ni ialah tujuannya untuk menjual, tapi tetiba dah jadi blog personal, so kalau korang ada masalah kesihatan ke, nak tambah duit extra ke, bolehlah contact wife aku tu .
2) Nokia lumia ok tak ? – Yang bestnya, contact hp lumia terus connect dengan friends kita kat facebook, jadi memang cepatlah upload gambar kat facebook, dan kita boleh edit no hp kawan kita kalau dia ada fb sekali. Yang tak bestnya, lumia kurang application yang best, dan lumia takda INSTAGRAM.
3) Bagaimana cara dapatkan like page facebook ? – ok bro macam macam cara sebenarnya. Korang boleh buat fb ads, application, SEO kan blog korang dan sebagainya. Ataupun korang terjah sorang sorang, suruh diorang like fan page korang. Nak lagi bagus, jadilah selebreti, tak pun jadilah blogger politik macam papagomo tu.
4) Cara mudah hafal sifir  ? –  yang ni, korang kena selalu buat latihan dan selalu aplikasikannya, tentu mudah nak hafal sifir, sifir 63pun tentu akan mudah jika korang selalu buat.Samalah juga korang nak hafal al-quran, selalulah membacanya, dan mengajarkannya kepada orang ramai.
5) Macam mana nak bancuh esp shaklee ? – adui, yang soalan yang menarik, tapi kenalah jadi customer shaklee saya dulu, barulah saya guide anda satu satu ok ? sekarang ni ada promo, esp dengan membership shaklee, contact saya jika berminat.
Oklah setakat ni sahaja dulu, ok sekian terima kasih kepada yang sudi follow, dah 140 followers dah. Ok selamat malam.

2 comments on “Persoalan Panas di NuffnangAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge