Projek Subdomain Diet Diet Sihat

Projek Subdomain Diet Diet Sihat

Alhamdulillah, semalam berjaya jugak siapkan projek subdomain team diet diet sihat. Nilah untungnya join team Diet Diet Sihat. Senang semua benda aku ajar. Nak setup blog, semua artikel dah siap. Kalau nak bagitahu je. Hhahaa, best kan?
Lagi paling power lagi, team VIVIX kami ni dapat access page kami, bukan tuh saje, boleh buat Instant Article yang lebih 10 kali laju loading dari blog biasa yang selalunya lambat sangat, lagi lagi kalau orang tuh duduk kat kawasan yang internet nya slow. Hahha, tuh yang best tuh.Kalau rasa nak join team VIVIX  kami, marilah contact saya 0163944294.

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has One Comment

  1. New Diet Taps into Innovative Concept to Help Dieters LOSE 15 Pounds in Just 21 Days!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu