Projek Subdomain Diet Diet Sihat

Alhamdulillah, semalam berjaya jugak siapkan projek subdomain team diet diet sihat. Nilah untungnya join team Diet Diet Sihat. Senang semua benda aku ajar. Nak setup blog, semua artikel dah siap. Kalau nak bagitahu je. Hhahaa, best kan?
Lagi paling power lagi, team VIVIX kami ni dapat access page kami, bukan tuh saje, boleh buat Instant Article yang lebih 10 kali laju loading dari blog biasa yang selalunya lambat sangat, lagi lagi kalau orang tuh duduk kat kawasan yang internet nya slow. Hahha, tuh yang best tuh.Kalau rasa nak join team VIVIX  kami, marilah contact saya 0163944294.

1 comment on “Projek Subdomain Diet Diet SihatAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge